top of page
Olga_Lukas.jpg

Meistä

Olen Salossa asuva pienen pojan äiti, ja keväällä 2022 hankin Villa Edenin meille kodikkaaksi pakopaikaksi, missä kaikki tarvittavat palvelut ovat helposti saatavilla ja voit keskittyä täysin lomanviettoon. Alusta asti oli selvää, että halusin vuokrata Villa Edenin, sillä emme ehdi käyttää pientä huvilaa kovin usein.

Sisustaessani Villa Edeniä painotin käytännöllisyyttä ja kiinnitin huomiota yksityiskohtiin. Pääväreiksi valitsin luonnonläheiset sävyt – beigeä, harmaata ja turkoosia – jotka luovat rauhoittavan ilmapiirin. Ystäväni maalasi tilaan sopivan taulun, jolla hän pyrki visuaalisesti laajentamaan tilaa ja lisäämään henkisyyttä moderniin ympäristöön.

Keväällä 2023 Villa Eden sai odotetun lasituksen, joka on osoittautunut erinomaiseksi hankinnaksi. Lasitus toimii kesäolohuoneena ja suojaa poreallasta, mikä on meidän suosikkipaikkamme. Kesäiset auringonlaskut ovat uskomattoman kauniita, ja talviset tähtitaivaat tarjoavat upean näkymän ilman valosaastetta.

Haluan toivottaa teidät tervetulleiksi omaan pienoiseen paratiisiimme – Villa Edeniin. Toivon, että kohtelette Villa Edeniä yhtä hyvin kuin omaa mökkiänne. Otan mielelläni vastaan palautetta ja teen parannuksia sen pohjalta.

Tervetuloa luoksemme!

Olga & Lukas

bottom of page