top of page
Merikruunu_ranta_veneet.jpg

Kemiönsaari

Tervetuloa Kemiönsaarelle, luonnonkauniiseen saaristokohteeseen, jossa voi nauttia upeista maisemista, historiasta ja rentoutumisesta meren äärellä. Löydä kauneus ja rauha Kemiönsaaren lumoavassa ympäristössä. Visit Kimitoön!

Top 6 vierailukohdetta

Södernlånvik_visit_kimitoon_villa_eden.jpg

Söderlångvikin kartano - 10 min

Södernlångvikin kartano on lumoava sekoitus historiaa ja luonnonkauneutta. Komean kartanon ympäröimänä meren rannalla se kutsuu vierailijoitaan aistimaan menneiden aikojen henkeä ja nauttimaan ainutlaatuisesta saaristomaisemasta.

Taalintehdas_visit_kimitoon_villa_eden.jpg

Taalintehdas - 10 min

Taalintehtaalla voi kokea menneiden aikojen tunnelman lisäksi myös merellisen sataman vilinää. Pienet kahvilat tarjoavat paikan levähtää ja nauttia paikallisista herkuista samalla, kun voi ihailla merinäkymiä.

Kasnäs_visit_kimitoon_villa_eden.jpg

Kasnäsin kylpylä - 20 min

Kasnäs hurmaa vierailijat ainutlaatuisella saaristolaisella tunnelmallaan ja upeilla merinäkymillään. Kylpylä tarjoaa rentoutumisen ja hemmottelun hetkiä kauniissa ympäristössä, täydentäen täydellisen loman tarjonnan.

Teijo_Mathildedal_visitkimitoon_villa_eden.jpg

Teijo ja Mathildedal - 30 min

Teijo ja Mathildedal lumoavat vierailijansa upealla luonnolla ja maalaisidyllillä. Historialliset rakennukset ja idylliset kujat vievät menneiden aikojen tunnelmiin, kun taas luonnonpuistot ja vesistöt tarjoavat täydelliset puitteet ulkoilulle.

Högsåra_visit_kimitoon_villa_eden.jpg

Högsåra - 40 min

Högsårassa pääsee tutustumaan upeaan saaristoluontoon ja rauhalliseen tunnelmaan. Saaren idylliset kylät, kauniit merinäkymät ja monipuoliset ulkoilumahdollisuudet tekevät siitä suositun kohteen luonnosta ja maisemista nauttimiseen.

Viikinkikeskus_visitkimitoon_villa_eden.jpg

Rosalan Viikinkikeskus - 60 min

Rosalan viikinkikeskus kutsuu vierailijoitaan matkalle menneisyyteen. Tässä upeassa kohteessa voit tutustua viikinkien elämään ja kulttuuriin autenttisessa ympäristössä, tutkia rekonstruoituja rakennuksia ja osallistua monipuolisiin aktiviteetteihin.

Merikruunun joutsenet
bottom of page